BEZORGING IN NL & BE // VOORDELIGE REGIOBEZORGING // LOKAAL EN DUURZAAM // AFHALEN IN GELDERMALSEN
Pura beits 1ltr-Schuren, beits en olie-Pallet voor Thuis
  • Pura beits 1ltr-Schuren, beits en olie-Pallet voor Thuis

Pura beits 1ltr

€ 45,00

Transparante beits op basis van water en biobased bindmiddel. Geschikt voor gebruik op hout als één-pot-systeem. Geeft een langdurige bescherming en is kras- en stootvast. Pura Transparante Beits heeft een prettige verwerking en een langdurig behoud van originele kleur en glans. De beits is beschikbaar als transparante afwerking

Kleur
Vanaf

 Bereken de bezorgkosten
Gratis bezorging
naar Nederland via Pallet voor Thuis - afhalen in Geldermalsen
Verwachtte levertijd: zie productdetails

Transparante beits op basis van plantaardig bindmiddel en water. Pura transparante beits is een 100% duurzame keuze van de groenste specialist in beits. Ideaal voor gebruik op hout, zonder dat je daar een grondverf bij nodig hebt. Te gebruiken als één-pot-systeem, voor een makkelijke verwerking voor langdurige bescherming.

De beits is 100% vrij van oplosmiddelen, waardoor je daar op een heel aangename manier gebruik van kunt maken. Je hebt geen last van vervelende geuren tijdens het aanbrengen, en ook niet tijdens het drogen. Bovendien krijg je geen last van irritatie op de huid of aan de luchtwegen. Het zijn fijne voordelen van dit duurzame en milieuvriendelijke product, waardoor het merk gebruik maakt van een plantaardig bindmiddel. Samen met de watergedragen beits is het de ideale keuze om hout te beitsen.

De beits is geschikt voor maximaal 12 vierkante meter per liter, per laag en op een gladde ondergrond. Hout er rekening mee dat de structuur en zuiging van de ondergrond daar veel invloed op kan hebben. Bovendien is het belangrijk om de laag in de juiste dikte aan te brengen. En wil je bezaagd hout beitsen? Houd dan rekening met 7 tot 8 vierkante meter (m2) per laag.

Specifieke referenties

ean13
8717471305085

Downloaden

Pura - veiligheidsblad

Downloaden (131.95k)

Pura - datablad

Downloaden (308.76k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in