BEZORGING IN NL & BE // VOORDELIGE REGIOBEZORGING // LOKAAL EN DUURZAAM // AFHALEN IN GELDERMALSEN
  • -€ 9,00
Europallet 80x120cm (z.g.a.n.)-Pallets-Pallet voor Thuis
  • Europallet 80x120cm (z.g.a.n.)-Pallets-Pallet voor Thuis

Europallet 80x120cm (z.g.a.n.)

€ 28,00
€ 19,00 € 9,00 korting

EPAL Euro pallet van 80x120cm en 14,4cm hoog met transportsporen. Geschikt voor diverse projecten zoals het bouwen van palletbanken of een palletbed.

Staat
Vanaf
Beperkte of geen voorraad, de levertijd kan wat langer zijn.

 Bereken de bezorgkosten
Gratis bezorging
naar Nederland via Pallet voor Thuis - afhalen in Geldermalsen
Verwachtte levertijd: zie productdetails

EPAL Euro pallet van 80x120cm en 14,4cm hoog met transportsporen. Geschikt voor diverse projecten zoals het bouwen van palletbanken of een palletbed. Dit zijn echte kwaliteitspallets met planken van maar liefst 2,2cm dik. De pallets wegen daardoor ongeveer 25kg per stuk. Europallets ondergaan een warmtebehandeling (heat treatment) die mogelijk schadelijke organismen doodt.

Zo goed als nieuw: de pallet is in goede staat en blank maar er kunnen afdrukken van schoenen of een palletwagen aanwezig zijn. De pallets zijn schoon en droog en direct te gebruiken. De pallets kunnen in detail (opdruk en materiaal van de klossen) van elkaar afwijken.

Bij groothandels zit er geen categorie tussen A-keuze (bij ons 'binnen gebruikt') en nieuw. Zo goed als nieuwe pallets worden vaak verkocht als nieuwe pallets bij de groothandel. In de logistiek is dat prima, maar niet voor het bouwen van meubels. Omdat wij hebben gemerkt dat voor het bouwen van palletbanken en bedden behoefte was aan een mooie schone pallet die net wat voordeliger is dan een splinternieuwe pallet sorteren wij deze en verkopen wij de aller netste Europallets als zo goed als nieuw.

EPAL

Datasheet

Geschikt voor:
Binnen & buiten
Palletbank
Palletbed
Maat
80x120cm
Staat
Zo goed als nieuw
Type
Europallet (EPAL/UIC)

Specifieke referenties

ean13
8785257933395

Je bent misschien ook geïnteresseerd in