BEZORGING IN NL & BE // VOORDELIGE REGIOBEZORGING // LOKAAL EN DUURZAAM // AFHALEN IN GELDERMALSEN

Palletranden

Onze palletranden ofwel moestuinbakken of kweekbakken zijn standaard verkrijgbaar in vele standaard maten en als maatwerk. Wij verkopen zowel nieuwe, zo goed als nieuwe (z.g.a.n.) en gebruikte palletranden (a-keus of b-keus). Wil je weten wat dit precies inhoudt, kijk even in onze FAQ.

De palletranden zijn van origine bedoeld voor opslag of verhuizing maar zijn perfect te gebruiken als plantenbak of bloembak. Veruit de meeste palletranden worden gebruikt als moestuinbak of kweekbak voor bijvoorbeeld een square meter garden of square foot gardening. Origineel wordt dit in bakken van 122x122cm gedaan. Dit is in de UK en USA de standaard palletmaat. In Europa is onze standaard 80x120cm. Wij hebben moestuinbakken of kweekbakken in allerlei maten, zodat je zelf kan kiezen wat bij jou past. Een raster maak je makkelijk met onze bamboestokjes. Deze kan je met ons jute touw makkelijk aan elkaar knopen tot raster. 

Bekijk hier enkele tips & trics voor jouw palletranden of moestuinbak

Square meter garden


Als bodem van de bak kan je een pallet gebruiken, maar je kan deze ook rechtstreeks op de grond zetten. Vaak wordt de binnenkant van de bak bekleed met worteldoek. De buitenkant van de bak kan je verduurzamen met onze lijnolie. Wij leveren ook potgrondmest en hydrokorrels.

Actieve filters