BEZORGING IN NL & BE // VOORDELIGE REGIOBEZORGING // LOKAAL EN DUURZAAM // AFHALEN IN GELDERMALSEN

Verzendkosten
We doen altijd ons best een bestelling zo goedkoop mogelijk te verzenden. De kosten voor verzending zijn gerelateerd aan de omvangen en het gewicht van de bestelde producten. Bij elk product kan je de verzendkosten voor dat product berekenen. Let op, dit moet wel bij elk product opnieuw. De shop combineert producten bij het afrekenen op een slimme manier om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij het afrekenen krijg jij de mogelijkheid de verzendwijze naar jouw keuze te selecteren. Standaard staat deze ingesteld op 'afhalen'. Heel af en toe gebeurd het dat je geen andere optie kan kiezen dan 'afhalen', de webshop kan jouw verzendkosten dan niet berekenen. Verzenden is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Nederland*
Pakketpost: € 10,- (normaal) of € 20,- (groot) pakket
Vrachttransport: € 55,- per palletplaats (CO2 neutraal)
Uitzonderlijke maten: vanaf € 90,- (of in overleg)

West Betuwe lokaal**
€ 10,- bezorgkosten / gratis vanaf € 150,-

Geldermalsen, Enspijk, Deil, Meteren, Buurmalsen, Tricht, Buren, Erichem.
Culemborg, Asch, Beusichem, Zoelmond, Ravenswaaij, Beesd, Zijderveld.

Regio Utrecht, Het Gooi en West Betuwe**
€ 45,- bezorgkosten / gratis vanaf € 250,-

1200 - 1299: o.a. Hilversum, Laren, Blaricum en Huizen
1400 - 1419: Naarden, Bussum
3400 - 3404: IJsselstein
3430 - 3439: Nieuwegein
3450 - 3589: o.a. Utrecht, Vleuten, De Meern
3600 - 3609: Maarssen
3720 - 3739: Bilthoven en De Bilt
3755 - 3755: Eemnes
3945 - 3947: Cothen, Langbroek
3960 - 3962: Wijk bij Duurstede
3980 - 3999: o.a. Houten, Bunnik
4000 - 4019: Tiel, Zoelen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Wadenoijen
4060 - 4069: Ophemert, Zennewijnen, Heesselt, Varik
4100 - 4199: o.a. Leerdam, Vianen, Waardenburg

België en de Waddeneilanden
Pakketpost: € 15,- (normaal) of € 30,- (groot) pakket
Vrachttransport: € 95,- per palletplaats (CO2 neutraal)
Uitzonderlijke maten: € 250,- of prijs op maat

regiobezorging

Levering
Producten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden, tenzij er een andere levertijd bij het product vermeld staat. Je ontvangt per mail een track & trace code. Een pakketzending wordt via DHL verstuurd op de reguliere wijze zoals je gewend bent pakketjes te ontvangen. Veel van onze producten zijn te groot en te zwaar voor een normale zending. Dit komt met een CO2 neutrale palletzending via DHL GoGreen. Het is belangrijk dat je zorgt dat je thuis bent als deze zending wordt aangeboden. Net als een koelkast of bank kan de bestelling niet bij de buren worden afgeleverd. DHL biedt de pallet twee maal aan, daarna wordt deze aan ons retour gestuurd. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Retourzendingen
Ben je niet tevreden met het product, dan mag je dit binnen 14 dagen retour zenden. Neem altijd contact met ons op via de mail, dan ontvang je het juiste adres voor jouw product en zoeken we samen naar de beste en goedkoopste oplossing om de producten te retourneren. De verzendkosten voor retourzending zijn voor jou als klant. Wij rekenen de werkelijke transportkosten door voor het retourneren, deze zijn over het algemeen hoger dan de verzendkosten die wij in rekening brengen bij het bestellen van producten. Wij nemen bij levering een deel van de verzendkosten voor onze rekening om de verzendkosten voor jou als consument lager te houden. Dit doen wij niet bij een retourzending. Wij bieden de mogelijkheid om jou een verzendlabel te sturen, je mag ook jouw producten zelf retourneren. In beide gevallen ben jij als consument de verzender en verantwoordelijk voor het pakket totdat het door ons is ontvangen.

Hou rekening met de volgende zaken:
- De producten die droog worden geleverd, dienen ook droog geretourneerd te worden;
- De producten moeten in dezelfde staat verkeren zoals jij ze ontvangen hebt, een nieuwe pallet moet dus nog steeds nieuw en onbeschadigd zijn;
- Pak de producten op dezelfde wijze in zoals jij ze ontvangen hebt;
- Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.


*) voor levering op de Waddeneilanden en andere moeilijk bereikbare adressen zoals autoluwe wijken of plaatsen die niet bereikbaar zijn met een vrachtwagen kan een toeslag van toepassing zijn. De verzendkosten zijn over het algemeen gelijk aan de verzendkosten naar België.
**) voor bestellingen met een maximaal gewicht van 500kg. Levering vindt over het algemeen plaats op woensdagochtend