BEZORGING IN NL & BE // VOORDELIGE REGIOBEZORGING // LOKAAL EN DUURZAAM // AFHALEN IN GELDERMALSEN

Pallet voor Thuis: lokaal, duurzaam en persoonlijk


"Pallet voor Thuis is begin 2020 ontstaan in het begin van de coronacrisis. Wij runnen een succesvol evenementenbureau en zijn één van de koplopers in het duurzaam produceren van publieksevenementen. Door de coronacrisis kwam er ruimte voor een nieuwe uitdaging. Een bedrijf dat stoere industriële houten producten levert speciaal voor de consument met aandacht voor de klant en persoonlijk advies. Natuurlijk ook hier weer met een duurzame inslag. Sinds de start van Pallet voor Thuis hebben we nog niet stil gezeten. We hebben vele tevreden klanten en bouwen het bedrijf met veel liefde verder uit."

Jean-Pierre Timmermans - eigenaar

Duurzaam ondernemen 

Verpakking
Wij verzamelen kartonnen dozen bij familie en vrienden en verpakken daar onze producten in. Daarmee voorkom je niet alleen een afvalstroom, maar ook de productie van nieuw karton en de logistiek die nodig is om dat op zijn plaats te krijgen. We gebruiken zo min mogelijk plastic bij het verpakken.

Energieverbruik
Ons magazijn is niet verwarmd, in de winter trekken we gewoon een dikke jas aan. Dit bespaart enorm veel energie. Wij werken met een 2e hands elektrische heftruck, om zo CO2 uitstoot te voorkomen.

Hergebruik
Elk stukje hout dat bij ons binnenkomt krijgt een nieuwe bestemming. Houten latten gaan naar meubelmakers, kapotte pallets worden gebruikt als aanmaakhout of worden ingezet voor de verzending van producten. Onze afvalstroom is nihil.

Transport
Door transporten slim te combineren worden er minder kilometers gereden. Door het volume en gewicht van de producten maakt dit echt verschil in de CO2 uitstoot.
Al onze palletzendingen worden CO2 gecompenseerd. Wij nemen deel aan GoGreen van DHL.
Bij externe transporteurs proberen wij altijd vrachtwagens die leeg terug rijden te vullen met onze producten