Afhalen van een bestelling of een bezoek aan onze opslag kan uitsluitend op afspraak. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen sturen we een mail met de mogelijkheden om jouw bestelling op te halen. We doen altijd ons best aan jouw wensen tegemoet te komen. We kijken dan samen naar een passend moment. Vaak kan je je bestelling al snel ophalen. Wil je op locatie producten kopen, dan kan je het beste even een mailtje of chatberichtje sturen voor het maken van een afspraak.

Afhaallocatie: Huurweerstraat 25 in Utrecht (alleen op afspraak)
In Utrecht is het mogelijk om contant te betalen of te betalen met je bankapp via een QR- code. In Utrecht is onze opslag.Hier is het ook mogelijk om op afspraak rond te kijken en ter plekke producten aan te schaffen.
Over het algemeen zijn er de volgende afhaalmogelijkheden (ter indicatie)
- dinsdag: om 10:00u
- donderdag: om 19:00u
-
zaterdag om 11:00u

Afhaallocatie: Lingedijk 8 in Geldermalsen (alleen op afspraak)
In Geldermalsen is het mogelijk om reeds betaalde bestellingen op te halen. Er kan niet ter plekke worden betaald. Op deze locatie is geen voorraad aanwezig, het is dus niet mogelijk om producten toe te voegen aan jouw bestelling bij het afhalen.
Over het algemeen zijn er de volgende afhaalmogelijkheden (ter indicatie)
- maandag en woensdag t/m vrijdag: tussen 11:00 - 17:00u

Mocht je jouw bestelling graag heel snel af willen halen, dan kan je dit vermelden bij het opmerkingen veld bij het afrekenen. Vermeld dan duidelijk wanneer je zou willen komen. Wij zullen dan z.s.m. laten weten of dit mogelijk is. Soms is het mogelijk je bestelling direct op te halen. Maar soms gebeurd het ook dat we zo druk zijn dat een reactie van onze zijde even op zich laten wachten. Dit is een beetje de charme van een klein bedrijf.

Ondanks dat de meeste producten bij ons op voorraad liggen, kan het zijn dat er producten besteld moeten worden of speciaal voor jouw bestelling door onze meubelmaker gemaakt of gebeitst moeten worden. In dit geval kan het een aantal werkdagen duren voordat jouw bestelling klaar is.