Afhalen van een bestelling of een bezoek aan onze opslag kan uitsluitend op afspraak. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen sturen we een mail met de mogelijkheden om jouw bestelling op te halen. We doen altijd ons best aan jouw wensen tegemoet te komen. We kijken dan samen naar een passend moment. Vaak kan je je bestelling al snel ophalen. Wil je op locatie producten kopen, dan kan je het beste even een mailtje of chatberichtje sturen voor het maken van een afspraak.

Afhaallocatie Geldermalsen: Bosmanskamp 75 (of Lingedijk 8) 

In Geldermalsen ben je van harte welkom om op afspraak je bestelling af te halen of om even rond te kijken. In onze opslag rijdt een heftruck en liggen pallets hoog opgestapeld. Wij raden daarom aan om kinderen in de auto te laten of aan de hand te houden. 
Het is mogelijk om contant te betalen of via een QR- code via Ideal met je bankapp. Er is geen pinapparaat aanwezig.
Soms werken wij vanuit huis en staat in je afhaalmail het adres: Lingedijk 8, Geldermalsen.


Het is niet langer mogelijk af te halen in Utrecht. Wij bezorgen in Utrecht stad voor slechts € 10,- of gratis bij bestellingen boven de € 150,-

Ondanks dat de meeste producten bij ons op voorraad liggen, kan het zijn dat er producten besteld moeten worden of speciaal voor jouw bestelling door onze meubelmaker gemaakt of gebeitst moeten worden. In dit geval kan het een aantal werkdagen duren voordat jouw bestelling klaar is.