BEZORGING IN NL & BE // VOORDELIGE REGIOBEZORGING // LOKAAL EN DUURZAAM // AFHALEN IN GELDERMALSEN

Afhaallocatie Geldermalsen: Bosmanskamp 75 of Lingedijk 8

Afhalen van een bestelling is vrijwel altijd mogelijk, ook in de avond of het weekend. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen sturen we een mail waarin we aangeven waar en vanaf wanneer jouw bestelling klaar ligt. We vragen jou aan te geven wanneer je je bestelling komt afhalen. Het is mogelijk om contant te betalen als jouw bestelling nog niet voldaan is via Ideal of Billink. Er is geen pinapparaat aanwezig.

In de basis zijn wij een webshop en geen winkel met een fysieke locatie. Wil je toch graag rondkijken, dan kan dat op het moment dat wij in onze loods aanwezig zijn om bestellingen klaar te maken voor andere klanten. Dit is één tot twee keer per week meestal op werkdagen in de ochtend. De dagen verschillen per week. Neem daarom even contact op via de mail of whatsapp om een afspraak te maken.

Ondanks dat de meeste producten bij ons op voorraad liggen, kan het zijn dat er producten besteld moeten worden of speciaal voor jouw bestelling door onze meubelmaker gemaakt of gebeitst moeten worden. In dit geval kan het een aantal werkdagen duren voordat jouw bestelling klaar is.